MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι εισηγήσεις για Λεμεσό: Παράταση περιορισμών… σκέψεις για κομμωτήρια-κέντρα αισθητικής

Advertisement

Sponsored by exness

Παρατείνουν τα μέτρα στη Λεμεσό… περιθώριο για βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας – Σταθεροποιημένη κατάσταση στη συμπρωτεύουσα αλλά ακόμα αρκετά επιβαρυμένη – Τις τελευταίες 14 μέρες 4 στα 10 άτομα που εντοπίζονται θετικά είναι από την Λεμεσό – Τι προβλέπεται να ανακοινωθεί

Η Λεμεσός ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για την Κυβέρνηση σε σχέση με τη λήψη των νέων μέτρων. Το βασικό περίγραμμα των μέτρων έχει ήδη ετοιμαστεί.

Advertisement

Εάν δεν υπάρξουν δραστικές ανατροπές από την Τρίτη θα αρθούν οι απαγορεύσεις στη διακίνηση από και προς τη Λεμεσό και την Πάφο, μέτρο που προκάλεσε αντιδράσεις και αντικειμενικά δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες πηγές, στη Λεμεσό οι περιορισμοί που ισχύουν στην πόλη θα παραταθούν για ακόμη μερικές ημέρες (το πιθανότερο κατά μια εβδομάδα) ώστε να δοθεί η δυνατότητα βελτίωσης της επιδημιολογικής εικόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, κατά τη σύσκεψη της Τετάρτης στο Προεδρικό παρουσιάστηκαν τα επικαιροποιημένα επιδημιολογικά δεδομένα που φέρουν τη Λεμεσό να παρουσιάζει μια σταθεροποιημένη κατάσταση αλλά αρκετά επιβαρυμένη, σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις. Ειδικότερα όπως αναφέρθηκε, τις τελευταίες 14 μέρες, το 44% των διαγνώσεων είναι από τη Λεμεσό (4 στα 10 άτομα που εντοπίζονται θετικά είναι από την Λεμεσό), ενώ τις τελευταίες 7 μέρες, το αντίστοιχο ποσοστό των διαγνώσεων που προέρχεται από τη Λεμεσό είναι στο 41%.

Όπως αναφέρθηκε στη σύσκεψη στο Προεδρικό, η άσχημη κατάσταση της Λεμεσού προκύπτει από τον αριθμό των νοσούντων, των νοσηλευομένων αλλά και των θανάτων που καταγράφονται μέχρι στιγμής.

Η εισήγηση για συνέχιση των περιορισμών για μερικές ακόμη μέρες φαίνεται να κερδίζει έδαφος γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να υπάρξει πισωγύρισμα που υποχρεωτικά θα οδηγήσει σε επαναφορά των περιορισμών.

Σκέψεις για κομμωτήρια-ινστιτούτα αισθητικής

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπό διαμόρφωση βρίσκονται και κάποια μέτρα αποκλιμάκωσης ειδικά για τη Λεμεσό ώστε να διευκολυνθεί ο τοπικός πληθυσμός (ενδεχομένως κουρεία, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής) και να δοθούν ανάσες στην αγορά, ίσως με χαλάρωση στους περιορισμούς στο λιανικό εμπόριο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network