MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία… Βρήκε νεκρό τον 41χρονο πατέρα του στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Μοιραίες διακοπές για 41χρονο τουρίστα στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» στο μπάνιο – Είχε πάει για ψάρεμα με τον 15χρονο γιο του και αισθάνθηκε αδιαθεσία – Η νεκροτομή θα καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του

Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία για την οικογένεια 41χρονου τουρίστα από τη Ρωσία, ο οποίος «έσβησε» στον χώρο διαμονής του στην Αγία Νάπα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο 41χρονος είχε ταξιδέψει στην Κύπρο πριν λίγες μέρες με τον 15χρονο γιο του για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Πατέρας και γιος είχαν πάει για ψάρεμα. Κατά την επιστροφή τους ο πατέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη σε φαρμακείο από το οποίο προμηθεύτηκε παυσίπονα. Αφού τα κατανάλωσε, επέστρεψε με το γιο του στο χώρο διαμονής τους για ξεκούραση.

Γύρω στις 15:30, κι ενώ βρισκόταν στο μπάνιο, ο 41χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Ο 15χρονος γιος του άκουσε θόρυβο από την πτώση, πήγε στην τουαλέτα και αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις. Τα μέλη της δύναμης απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αιτία θανάτου του άτυχου άντρα θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργήσει αύριο η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network