MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι 3 διαφορετικές υποθέσεις και όσα προηγήθηκαν της ρίψης πυροβολισμών εναντίον οικίας στη Λεμεσό. Καταζητείται 35χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Τρεις διαφορετικές υποθέσεις πίσω από το επεισόδιο ρίψης πυροβολισμών εναντίον οικίας στη Λεμεσό – Βία στην οικογένεια η αφορμή για το επεισόδιο – «Μέσα» για ναρκωτικά ο ιδιοκτήτης της οικίας – Καταζητείται 35χρονος – Γνωστοί στις αρχές και οι δύο

Τρεις διαφορετικές υποθέσεις διερευνώνται από την Αστυνομία σε σχέση με το επεισόδιο ρίψης πυροβολισμών εναντίον οικίας που βρίσκεται στην περιοχή της Μουταγιάκας στη Λεμεσό.  Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκαν ζημιές από ρίψη δύο πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο, σε αλουμινένια μπαλκονόπορτα της εν λόγω οικίας.

Advertisement

Όπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο 41χρονος ιδιοκτήτης της οικίας νωρίτερα είχε καταγγελθεί για υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Για την υπόθεση καταζητείται από την Αστυνομία 35χρονος ως ύποπτος για το συμβάν, αφού μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία τον τοποθετεί στη σκηνή την επίμαχη ώρα ενώ στην οικία του εντοπίστηκε και τεκμήριο που συνδέεται με την υπόθεση, παρόλο που ο 41χρονος δεν εξέφρασε καμία υποψία σε βάρος του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κι ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν ακόμα στην οικία και διεξήγαγαν έρευνες για τους πυροβολισμούς, εντόπισαν 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρος 18 γραμμαρίων περίπου, καθώς και τεμάχιο καφέ συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για την υπόθεση των ναρκωτικών που είναι και η τρίτη υπό διερεύνηση.

Την υπόθεση βίας στην οικογένεια διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, τον εντοπισμό ναρκωτικών η ΥΚΑΝ και τη ρίψη πυροβολισμών το ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως μας έχει αναφερθεί και οι δύο είναι γνωστοί στις αρχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network