MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου»: Δρόμος στο Φοινί πήρε το όνομα της μακαριστής τέως υπουργού Εργασίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

«Οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου» – Δρόμος στο Φοινί πήρε το όνομα της μακαριστής τέως υπουργού Εργασίας – «Ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας»

Το όνομα της μακαριστής τέως υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου φέρει από σήμερα δρόμος που οδηγεί στο Φοινί.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστα Χαμπιαούρη, σήμερα πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας Φοινιού προς τιμή της αείμνηστης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου.

«Στον άνθρωπο που κόσμησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας και προσέφερε τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και δη των ευάλωτων ομάδων. Στον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας για τις ορεινές κοινότητες», σημειώνει ο κ. Χαμπιαούρης.

Εξήγησε δε, πως «ο δρόμος που οδηγεί στην καινούρια πτέρυγα της Στέγης φέρει από σήμερα το όνομά της», ενώ παράλληλα επεσήμανε πως «ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή. Αιωνία της η μνήμη».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network