MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Κλειστές οι είσοδοι

Advertisement

Sponsored by exness

Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Κλειστές θα είναι οι είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο – Συστήνεται σε όλους ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων

Advertisement

Οδικές εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 η ώρα απόψε Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, 2018, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Οι εργασίες αφορούν συντήρηση του οδοστρώματος και κατά τη διάρκεια τους θα είναι κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία τμήμα της αριστερής λωρίδας βραδείας πορείας, στην περιοχή Ανθούπολης, στην κατεύθυνση προς Πάφο.

Κλειστές θα είναι οι είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο από τον νέο νότιο κυκλικό κόμβο του ανισόπεδου κόμβου του Νέου Νοσοκομείου και από τον κόμβο Ανθούπολης, στην Λεμεσό, ενώ η τροχαία κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ύψωνα/ Αγίου Συλά, του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Πάφου και των κυκλικών κόμβων οδού Πάφου και Ηλία Καννάουρου και Πολεμιδιών/ Λιμανιού.

Ανακοινώνεται επίσης ότι, από αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται οδικές εργασίες εκσκαφών από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 8.00 το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των χωριών Χοιροκοιτίας και Ψεματισμένου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείνει σε δύο σημεία, τμηματικά για απόσταση 50 μέτρων και η τροχαία κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από κινητούς φωτεινούς σηματοδότες.

Kαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας κυκλοφορίας που θα βρίσκονται τοποθετημένα στα σημεία όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες.

Συστήνεται σε όλους ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal