MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Δημοσίων Έργων – Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση 

Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το οποίο καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Advertisement

Συγκεκριμένα, Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία και εργασίες στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Αυστραλίας, στη Λάρνακα.

Σε σχέση με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 29/1/2022, από τις 07:00 το πρωί και μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 31/01/2022, στη Λεωφόρο Μακαρίου, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δράμας, όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Αρμενίας, για μετάβαση στον προορισμό τους.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν την οδό Καρπενησίου.

Οι οδηγοί που θα διακινούνται στη Λεωφόρο Κέννεντυ και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν την οδό Καρπενησίου, ενώ για κατεύθυνση προς Λεμεσό να χρησιμοποιούν την οδό Αγίας Παρασκευής.

Αναφορικά στις εργασίες στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Αυστραλίας, στη Λάρνακα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 31/1/2022 – 18/2/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Αυστραλίας, στη Λάρνακα και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη βραδεία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network