MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδικά έργα σε όλη την Κύπρο. Αποφύγετε την ταλαιπωρία, δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Advertisement

Sponsored by exness

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου – Ενημερώνει το κοινό προς αποφυγή ταλαιπωρίας το Τμήμα Δημοσίων Έργων-  Σημαντικές πληροφορίες για τους οδηγούς

Advertisement
  1. Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Χ’ Ιωσήφ, στον Στρόβολο

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 14/9/2019 και ώρα 18:00 μέχρι και τη Δευτέρα 16/9/2019 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Χ’ Ιωσήφ, από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Δημοκρατίας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην  κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

  1. Εργασίες ανύψωσης φρεατίων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη  17/9/2019 και την Τετάρτη 18/9/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα διεξάγονται εργασίες ανύψωσης φρεατίων.

  1. Κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16/9/2019 – 30/11/2019, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και αργιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας (Β1), παρά τη συμβολή του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Μονής, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η νότια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία σε μήκος 120μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών, τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network