MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδηγούνται στο Δικαστήριο οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Advertisement

Sponsored by exness

Δικάζονται οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου – Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη δύο χρόνια μετά

Advertisement

Μετά από δύο χρόνια η υπόθεση που συγκλόνιζε το πανελλήνιο με τον θάνατο του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου φτάνει στο τέλος. Σύμφωνα με το ελλαδικό in.gr, οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή θα καθίσουν αύριο στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στις 27 Απριλίου 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0).

Ο Νάσος Κωνσταντίνου, που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στις 4 Μαΐου 2017, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει παιχνίδι της αγαπημένη του ομάδας.
Ο Κωνσταντίνου διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης για να διαφύγει από την επίθεση 6 οπαδών του Ηρακλή, εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε θανάσιμα τον Κωνσταντίνου, αθωώθηκε. Η αθωωτική απόφαση δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση των 6 κατηγορουμένων, οι 5 από τους οποίους (ο έκτος είναι ανήλικος και θα αποφασισθεί από το δικαστήριο ανηλίκων) θα βρεθούν αύριο (10/4) αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network