MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδηγός ξεγέλασε την Αστυνομία… Αποκαλύφθηκε η αλήθεια πέντε μέρες μετά

Advertisement

Sponsored by exness

Πέντε μέρες μετά αποκαλύφθηκε η ψευτιά – Άλλος ήταν ο 40χρονος που οδηγούσε και άλλος είναι ο ιδιοκτήτης – Για κακή… του τύχη ήταν βάρδια ο αστυνομικός που σταμάτησε το αυτοκίνητο για έλεγχο, όταν πήγεγια να το παραλάβει από την Τροχαία 

Advertisement

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και πλαστοπροσωπίας εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση εκτυλίχθηκε γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα στις 26/2/2017 όταν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στον 40χρονο, για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και καταγγέλθηκε, ενώ το όχημα κατακρατήθηκε αφού ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Να σημειωθεί ότι κατά τον έλεγχο των εγγράφων που έγινε, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσκόμισε άδεια οδηγού στο όνομα του 40χρονου.

Χθες βράδυ ο 40χρονος μετέβη στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας για να παραλάβει το όχημά του, προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ισχυρίστηκε ότι ήταν το πρόσωπο που το οδηγούσε στις 26/2/2017.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν εν υπηρεσία ο αστυφύλακας που είχε διενεργήσει τον έλεγχο, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο και ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τη υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network