MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδηγός παρέσυρε 14χρονο σε διάβαση πεζών στο Παραλίμνι. Εκτινάχθηκε σε απόσταση

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι – Οδηγός παρέσυρε 14χρονο σε διάβαση πεζών – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο 14χρονος – Έγινε έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό του οχήματος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ανήλικο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 σήμερα στο Παραλίμνι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει διάβαση πεζών.

Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν περίπου δεκαπέντε λεπτά μετά από τις πέντε όταν ο 14χρονος από το Παραλίμνι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει διάβαση πεζών στη Λεωφόρο Πρωτάρα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγείτο από 76χρονο, επίσης κάτοικο Παραλιμνίου.

Ο 76χρονος κινείτο με κατεύθυνση το κέντρο του Παραλιμνίου και σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 14χρονος εισήλθε σε διάβαση πεζών από την αριστερή του πλευρά σύμφωνα με την πορεία του. Αποτέλεσμα αυτού να τον κτυπήσει με το μπροστινό αριστερό μέρος του οχήματος του και ο 14χρονος να εκτιναχθεί σε απόσταση όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ασθενοφόρο, που κλήθηκε στη σκηνή, μετέφερε τον ανήλικο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 14χρονος είχε τις αισθήσεις του ωστόσο η ακριβής κατάσταση της υγείας του προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Στον 76χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά το νέο σοβαρό τροχαίο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network