MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδηγός ήπιε 5 φορές πάνω από το όριο. Προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να το «σκάσει»

Advertisement

Sponsored by exness

Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί… Οδηγούσε ενώ είχε πιει πέντε φορές περισσότερο από το κανονικό – Προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να φύγει – Μηχανική βλάβη του χάλασε τα σχέδια – Χειροπέδες σε 55χρονο – Τραυματίστηκε ελαφριά 19χρονος οδηγός

Advertisement

Ο ανθρώπινος παράγοντας και κυρίως η απουσία οδικής συνείδησης οι κυριότερες αιτίες του ψεσινού τροχαίου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, στην οδό Γεωργίου Ά στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε προστατευτικό κιγκλίδωμα διάβασης πεζών και στη συνέχεια να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος.

Μετά τη σύγκρουση, ο 55χρονος φέρεται να προσπάθησε να εγκαταλείψει τη σκηνή του δυστυχήματος, με το αυτοκίνητό του, λίγα μέτρα πιο κάτω όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, λόγω μηχανικής βλάβης.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις, ενώ οι οδηγοί των δύο οχημάτων υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ. Η ένδειξη για τον 19χρονο, ήταν μηδενική, ενώ για τον 55χρονο, ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 112μg%, αντί 22μg%, δηλαδή ποσοστό αλκοόλης πέντε φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο.

Ακολούθως ο 55χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ ο 19χρονος οδηγός τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφριά.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, υπενθυμίζει ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, είναι πάντοτε επικίνδυνη τόσο για τον ίδιο τον μεθυσμένο οδηγό, όσο και για τους συνεπιβάτες του αλλά και τους άλλους χρήστες του δρόμου. Άλλωστε, η αλκοόλη αποτελεί την συχνότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων στην Κύπρο, τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network