MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οδηγίες προς εθελοντές για καλύτερο συντονισμό

Advertisement

Sponsored by exness

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην όλη προσπάθεια για κατάσβεση της φωτιάς στη Σολέα καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του κράτους στο τηλέφωνο 22608535, για καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας και μεγαλύτερη ασφάλεια, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη.

Advertisement

Σημειώνει πως είναι σημαντικό να προσέρχονται στο χώρο συντονισμού με την κατάλληλη ένδυση, όπως άρβυλα ή ψηλά και σκληρά παπούτσια, μακρύ παντελόνι με σκληρό ύφασμα, πετσέτα προσώπου, και έχοντας μαζί τους εργαλεία όπως τσάπα και φτυάρι.

Ο Επίτροπος βρίσκεται και σήμερα στον χώρο του Κέντρου Συντονισμού των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς, για τον συντονισμό των εθελοντών και της υπεράνθρωπης προσπάθειας που συντελείται. «Οι Εθελοντές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Επαρχιακή Διοίκηση, συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες, όπου με το θάρρος, τη γενναιότητα και το ήθος τους, προκαλούν ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όλους όσοι βιώνουμε από κοντά τη συγκλονιστική αυτή προσπάθεια των συμπολιτών μας για παροχή βοήθειας», σημειώνει.

Ο κ. Γιαννάκη εκφράζει, παράλληλα, τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων δασοπυροσβεστών Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, δίνοντας μάχη με τις φλόγες.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε από το Reaction Cyprus
 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network