MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όχημα ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή στο Παραλίμνι και εγκατέλειψε τη σκηνή

Advertisement

Sponsored by exness

Τροχαίο ατύχημα στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία – Οδηγός ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή και εγκατέλειψε τη σκηνή – Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής – Φέρει πολλαπλά κατάγματα στο χέρι – Αναζητείται ο οδηγός του οχήματος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία.

Advertisement

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όταν 23χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κατευθυνόμενος προς το Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου,  οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να εξήλθε από πάροδο και να εισήλθε στην λεωφόρο Πρωταρά, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να φρενάρει και χάνοντας τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φέρεται να συνέχισε την πορεία του, χωρίς να σταματήσει στο σημείο του ατυχήματος για να παράσχει βοήθεια.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 23χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί χέρι και κρατήθηκε για περίθαλψη. Αυτός αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο εν λόγω οδηγός αυτοκινήτου αναζητείται, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Για εντοπισμό του εν λόγω οδηγού αυτοκινήτου, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803030 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal