MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Όχι» σε ποινικές διώξεις για οφειλές στο ΤΚΑ λέει η Κυβέρνηση

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν θα ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων το 2015 — Αναφορές για λανθασμένη απόφαση της απερχόμενης Βουλής

Advertisement

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης δεν θα ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές του 2015 στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή δήλωση σε απάντηση αναφορών του ΔΗΚΟ για φυλακίσεις λόγω χρεών στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «αν στηριζόταν το κυβερνητικό νομοσχέδιο για πληρωμή χρέους στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις με 36 δόσεις, ενώ η Υπουργός Εργασίας δήλωσε ενώπιον της Βουλής ότι ήταν έτοιμη να αποδεχθεί και τροποποίηση για 48 δόσεις, σήμερα ο Νόμος θα ήταν σε εφαρμογή και δεν θα κινδύνευαν συμπολίτες μας με φυλάκιση, όπως ισχυρίζεται το ΔΗΚΟ».

«Δυστυχώς», πρόσθεσε, «οι λανθασμένες τροποποιήσεις που η απερχόμενη Βουλή επέφερε κατέστησαν το νομοσχέδιο μη εφαρμόσιμο και μη λειτουργικό στην πράξη».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, μετά από αίτημα της Κυβέρνησης, δόθηκε το `πράσινο φως` να μην ασκούνται ποινικές διώξεις για οφειλές του 2015 στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network