MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Βρετανός ΥΠΑΜ για πρώτη φορά στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτη επίσημη επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο – Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του – Θα περάσει και από το Προεδρικό Μέγαρο – Αναμένεται να υπογραφεί και Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας

Advertisement

Για πρώτη φορά Βρετανός Υπουργός Άμυνας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Ο Υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Fallon βρίσκεται από σήμερα στην Κύπρο έπειτα από πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου του Χριστόφορου Φωκαΐδη.

Ο κ. Fallon θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Υπουργό Άμυνας στο ΓΕΕΦ. Οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ ακολούθως θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπιών των δύο χωρών.

Στη συνέχεια ο κ. Fallon θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί μαζί με τον Υπουργό Άμυνας το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων «ΖΗΝΩΝ» στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπογραφεί Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network