MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο ΣΙΚΑΠ εξέλεξε νέα ηγεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Ο ΣΙΚΑΠ εξέλεξε νέα ηγεσία – Το επίσημο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου 2021 

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ), που δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια, στο πλαίσιο της 13ης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης που διεξήχθη σήμερα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αττικόν, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Advertisement

Το νέο εννεαμελές ΔΣ του ΣΙΚΑΠ απαρτίζεται από τους Νίκο Ματθαίου, Γιώργο Νεοφύτου, Στέλιο Νικολαΐδη, Άγγελο Ονησιφόρου, Πέτρο Πέτρου, Λένο Σάββα, Γιώργο Σολωμού, Σάββα Σταύρου και Ελένη Χριστοδούλου Χ”Κωστή.

Όπως αναφέρεται, το επίσημο μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΙΚΑΠ θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου 2021 στην παρουσία μεταξύ άλλων του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου και του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης ο απερχόμενος Πρόεδρος Νεόφυτος Θρασυβούλου έκανε παρουσίαση – απολογισμό του έργου του Συνδέσμου, που επικεντρώθηκε σε επαφές που έχουν γίνει με τα Υπουργεία Εργασίας, Συγκοινωνιών και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Ανάμεσα στα θέματα που εξετάστηκαν, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι το πρόβλημα με την εξεύρεση προσωπικού, το θέμα του πτητικού προγράμματος των αεροπορικών εταιρειών για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και το θέμα σχετικά με τις νέες κατηγορίες κέντρων που θα διαμορφωθούν.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για παρεμβάσεις – τοποθετήσεις.

Σε αναφορά του ο απερχόμενος αναπληρωτής πρόεδρος Μάριος Θεοδοσίου τόνισε πως πρέπει το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΣΙΚΑΠ να εργαστεί με σκοπό την προστασία του επαγγέλματος του κλάδου των κέντρων αναψυχής.

Επίσης στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης αναδείχθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τα οποία καταγράφηκαν και θα προωθηθούν προς επίλυση.

Η Γενική – Εκλογική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με μυστική ψηφοφορία για εκλογή νέου ΔΣ. Επισημάνθηκε τέλος πως ο Νεόφυτος Θρασυβούλου αποχώρησε μετά από 35 χρόνια στην Προεδρία του ΣΙΚΑΠ, ωστόσο παραμένει στην Προεδρία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network