MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο ΠτΔ ξεκίνησε… την κατεδάφιση της πρώτης δεξαμενής πετρελαιοειδών στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κήρυξε την έναρξη της κατεδάφισης της πρώτης μεγάλης δεξαμενής  ιδιωτικής εταιρείας πετρελαιοειδών, στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας – Παρόντες και ο Υπουργός Ενέργεις και ο Δήμαρχος Λάρνακας – Θα ακολουθήσει σύσκεψη του ΠτΔ με φορείς του Δήμου και της επαρχίας Λάρνακας

Advertisement

Κατεδαφίζεται η πρώτη μεγάλη δεξαμενή ιδιωτικής εταιρείας πετρελαιοειδών, στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.  Πρόκειται για τη Δεξαμενή 15 της εταιρείας Πετρολίνα, στις εγκαταστάσεις της, στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Την έναρξη της κατεδάφισης κήρυξε το πρωί σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην παρουσία του Υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη και του Δημάρχου Λάρνακας, Αντρέα Βύρα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκτατίας θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με φορείς του Δήμου και της επαρχίας Λάρνακας, που θα διοργανωθεί στο Κτήμα Μακένζι. Εκπρόσωποι της Τοπικής Αρχής, όπως ανέφεραν, αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τη σύσκεψη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης για μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν περιλαμβάνονται δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα για τις εταιρείες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στις εταιρείες να καθυστερήσουν τη μετακίνηση των εγκαταστάσεών για μια ακόμη φορά, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της Τοπικής Αρχής.  

Στη σύσκεψη αναμένεται να τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα των καθυστερήσεων που έχουν προκύψει για μια ακόμη φορά στη διαδικασία ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και θα ζητηθεί σύμφωνα με πληροφορίες η προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για να επιλυθούν οι οικονομικές διαφορές του εργολάβου με το αρμόδιο Υπουργείου και να συνεχίσει η ολοκλήρωση του έργου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network