MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη

Advertisement

Sponsored by exness

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη η πολυμερής διάσκεψη, που προγραμματίζεται για τις 12 Ιανουαρίου, να εμπλουτιστεί με την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Advertisement

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το θάρρος και το κουράγιο του στις προσπάθειες για εξεύρεση μιας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη η πολυμερής διάσκεψη, που προγραμματίζεται για τις 12 Ιανουαρίου, να εμπλουτιστεί με την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σημαντικών κρατών – μελών της, που θέλουν να βοηθήσουν στην επίλυση του Κυπριακού.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις προβληματικές δηλώσεις από πλευράς Τουρκίας αλλά και στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας και απορρέουν από τις μεγάλες καθυστερήσεις στη διαδικασία χορήγησης ασύλου.

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμμερμανς, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για Δημοσιονομικές και Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, και τον Πρόεδρο του National Coalition Party της Φιλανδίας, Πέτερι Όρπο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network