MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Πρόεδρος ενημερώνει κόμματα και πολίτες για το Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώνει τη Δευτέρα τα κόμματα και τους πολίτες για την πρόταση που υπέβαλε προς την τ/κ πλευρά 

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει αύριο τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα και τους πολίτες για την πρόταση που υπέβαλε προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί κατά την τελευταία τους συνάντηση στο πλαίσιο των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει πρώτα τα κόμματα στο πλαίσιο συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου που είναι ορισμένη για αύριο στις 10 το πρωί και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους πολίτες.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πρόεδρος έκανε λόγο για μια «συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση» που αν γίνει αποδεχτή από τον Τ/κ ηγέτη τότε μπορεί να εξευρεθεί μια λύση στο Κυπριακό πριν από τις προεδρικές εκλογές. «Αν γίνει αποδεκτή, μπορεί να δημιουργήσει τις προοπτικές, ώστε ανεξάρτητα πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά πολύ συντομότερα από τους προγραμματισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, να μπορέσουμε να έχουμε λύση», ανέφερε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι μετά την ενημέρωση των κομμάτων ο Πρόεδρος θα προβεί σε δημόσιες δηλώσεις «πολύ συγκεκριμένες» σε σχέση με το περιεχόμενο, το σκεπτικό και το στόχο της πρότασης του Προέδρου και τα  δεδομένα που αυτή δημιουργεί.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, «η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν υπάρξει θετική ανταπόκριση, μπορεί να οδηγήσει»  στο επιθυμητό αποτέλεσμα της λύσης του προβλήματος, σημειώνοντας ότι «είναι η ώρα της αλήθειας αν πραγματικά επιθυμούμε επίλυση του Κυπριακού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network