MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ο πόνο σας πόνος μας», «Κάηκε η καρδιά μας με την Ελλάδα»… Ο Τ/κ Τύπος για τη φονική πυρκαγιά στην Αττική

Advertisement

Sponsored by exness

Οι πυρκαγιές στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενους είναι το κύριο θέμα σε κάποιες από τις πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες ή προβάλλεται στα πρωτοσέλιδα των υπόλοιπων.

Advertisement

Από τους τίτλους των εφημερίδων ξεχωρίζει το πρωτοσέλιδο της «Χαβαντίς»: «Ο πόνος σας (στα ελληνικά) acımız (πόνος μας στα τούρκικα». Η «Κίπρις» έχει κύριο τίτλο επίσης «Τι μεγάλη καταστροφή είναι αυτή;», η «Αφρίκα»: «Έκαψαν την Αθήνα», η «Γενί Ντουζέν»: «Κάηκε η καρδιά μας με την Ελλάδα», η «Χαλκίν Σεσί»: «Η Ελλάδα όπως την κόλαση», Η «Κίπρις ποστασί»: «Η Ελλάδα πνίγεται στις φλόγες», η «Ντιαλόγκ»: «Μοιραζόμαστε τον πόνο τους», η «Βατάν»: «Πύρινη καταστροφή στην Ελλάδα», η «Χακικάτ»: «Καίγεται η Ελλάδα».

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Έκαψαν την Αθήνα» γράφει ότι η πυρκαγιά στην Αττική είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έγινε ποτέ κοντά στην Αθήνα, δίδει πληροφορίες για τα θύματα και τους τραυματίες και διερωτάται αν κάηκε η Αθήνα ή την έκαψαν.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) δημοσιεύει μεγάλη φωτογραφία από το βράδυ της πυρκαγιάς στην Αττική και γράφει ότι η Ελλάδα έγινε κόλαση, αναφέροντας ότι τα θύματα έφτασαν τους 76.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Ο πόνο σας (στα ελληνικά) πόνος μας (στα τούρκικα)» δημοσιεύει μία μεγάλη και τέσσερις μικρότερες φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Αττική και μιλά για τραγωδία που θα μεγαλώσει, το Μάτι που σβήστηκε από το χάρτη, το εθνικό πένθος και την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Αττική.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Τι καταστροφή είναι αυτή;» αναφέρεται στις πυρκαγιές στην Αττική, την καταστροφή και τις απώλειες ζωής που προκάλεσε και γράφει ότι πολιτικοί αρχηγοί και αρμόδιοι της «κυβέρνησης» εξέφρασαν τη λύπη τους.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα Τάξη) με τίτλο «Κάηκε η καρδιά μας με την Ελλάδα» αναφέρεται στις πυρκαγιές και γράφει ότι το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα ξεκίνησε εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες.

 

«Μεγάλος πόνος στην Ελλάδα»

*Η κύρια φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook της ανταποκρίτριας του ΚΥΠΕ, Ραλλής Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network