MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

O Περδίκης καλεί τον Γενικό Ελεγκτή να ελέγξει τα οικονομικά των κομμάτων

Advertisement

Sponsored by exness

Τον Γενικό Ελεγκτή του κράτους να ελέγξει τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων κάλεσε ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης – Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παραδοχή του ΑΚΕΛ για Helector, τόνισε ο Πρόεδρος των Οικολόγων

Advertisement

Σε δηλώσεις του από τη Λεμεσό κατά τη διάρκεια παρουσίασης των υποψηφίων  των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, ο κ. Περδίκης σχολιάζοντας την παραδοχή του ΑΚΕΛ ότι πήρε χρήματα από την HELECTOR ως χορηγία, είπε ότι αυτή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
 
«Θεωρούμε, είπε, ότι όταν μια εταιρεία καταγγέλλεται από το 2007 και δημόσια, για παράδειγμα από τους Οικολόγους, για ατασθαλίες για υπερτιμολογημένες προσφορές, για διαπλοκή με τον τεχνικό σύμβουλο του Υπουργείου Εσωτερικών τον κ. Λώλο νομίζω ότι αυτή η εταιρεία θα έπρεπε να βγει εκτός από τη λογική του οποιουδήποτε κόμματος να αποτελέσει χορηγό».
 
«Γι` αυτό εμείς, σημείωσε, καλούμε τον Γενικό Ελεγκτή να ζητήσει να μπει στα οικονομικά των κομμάτων και να ελέγξει πια κόμματα πήραν εισφορά, αυτή την περίοδο από την εταιρεία HELECTOR. Γιατί αυτές οι εισφορές είναι ύποπτες. Όχι κατ` ανάγκη γιατί επηρέασαν στην κατακύρωση προσφορών αλλά όταν μια εταιρεία για τόσα χρόνια είχε αποκτήσει μια περίεργη ασυλία από το πολιτικό σύστημα, μπορεί αυτά τα λεφτά να ήταν απλώς η πληρωμή για να έχει αυτή η εταιρεία πολιτική ασυλία. Γιατί τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκε με αυτή την εταιρεία ενώ είχαν όλοι πληροφορίες;. Μήπως αυτές οι χορηγίες προς τα κόμματα ήταν αντίτιμο για να μην διερευνήσει κανένας;» διερωτήθηκε τέλος ο κ. Περδίκης.
 
Τέλος ο κ. Περδίκης κάλεσε τον Υπουργό Εξωτερικών να ακυρώσει ή να διακόψει το συμβόλαιο με τον Θεοφάνη Λώλο ως τεχνικό σύμβουλο του Υπουργείου του “αφού κατά τη δική μας άποψη” όπως ανέφερε “ο κ. Λώλος είναι υπόδικος και ομολογεί διαπλοκή και διαφθορά”.
 
 Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network