MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

O Όμιλος Prestige υποστηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το #CHOOSETOCHALLENGE

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Όμιλος Prestige ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας αλλά και ως εταίρος με σημαντικό έργο στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το φετινό μήνυμα #choosetochallenge που υποστηρίζει την επιλογή να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και να πολεμάμε την ανισότητα ως βασική αρχή για ένα καλύτερο κόσμο.

Η 8η Μαρτίου προάγει την ισότητα, την ίση εκπροσώπηση, τον σεβασμό των δικαιωμάτων, τα οποία είναι αναγκαία για την ευρύτερη εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Μέσα από μια πιο διευρυμένη εκπροσώπηση, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα μιας και όλοι οι εμπλεκόμενοι προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Όπως υποστηρίζεται και διεθνώς, η εξισορρόπηση των φύλων δεν αποτελεί ευχής έργο αλλά απαραίτητο στόχο κάθε πολιτισμένης κοινωνίας. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, η εξισορρόπηση δεν αποτελεί απλά θέμα ισότητας των δύο φύλων αλλά αναγκαία δράση για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Εξισορρόπηση επίσης σημαίνει ισορροπία σε κυβερνητικές θέσεις, στον τρόπο που παρουσιάζονται οι γυναίκες στα ΜΜΕ, ισορροπία στη διαδικασία πρόσληψης υπαλλήλων, εξισορρόπηση στη διανομή πλούτου, στον τρόπο παρουσίασης των γυναικών αθλητών και μία γενική ίση προσέγγιση ανεξαρτήτως φύλου.

Advertisement

Ο Όμιλος Prestige υποστηρίζει την ισότητα των 2 φύλων μέσα από όλες τις δράσεις του καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού πλάνου αλλά και της εταιρικής κουλτούρας.  Ο Όμιλος εργοδοτεί γυναίκες σε καίριες θέσεις ενώ ταυτόχρονα προωθεί υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τη σύγχρονη οικογένεια (άνδρες και γυναίκες εξίσου) όπως η υπηρεσία μεταφοράς παιδιών προς διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων. Επιπλέον, ο Όμιλος υποστηρίζει τη δίκαιη προώθηση των γυναικών μέσα από τα ΜΜΕ παρουσιάζοντας το γυναικείο φύλο με σεβασμό και αντικειμενικότητα.

Για να λάβεις μέρος και εσύ στις δράσεις για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ακολούθησε το hashtag #IWD2021 και #choosetochallege. Για να ενημερωθείς σχετικά με τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Prestige Group αλλά και τις συγκεκριμένες δράσεις ισότητας των φύλων, επικοινώνησε με το +357 25 322055.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network