MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Οκτώβρης για τον Αντώνη! Το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου στο πλευρό του μικρούλη που παλεύει για τη ζωή

Advertisement

Sponsored by exness

Ο μικρός Αντώνης δεν παλεύει μόνος! Έχει στο πλευρό του ολόκληρη την Κύπρο. Απλούς πολίτες και οργανωμένα σύνολα

Advertisement

Όλα τα έσοδα από τις εκδηλώσεις του Οκτωβρίου που διοργανώνει το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου θα διατεθούν για τις ανάγκες της θεραπείας του μικρού Αντώνη, που η ιστορία του δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο μικρός Αντώνης, πριν καν συμπληρώσει τα 2 χρόνια της ζωής του βρέθηκε να «παλεύει» γι’ αυτή. Και στον δύσκολο αυτό αγώνα μας χρειάζεται δίπλα του! Στον 5ο μήνα της ζωής του ο μικρός Αντώνης που με την ιστορία του συγκίνησε το παγκύπριο, διαγνώστηκε με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1 (Spinal Muscular Atrophy) μια σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο με μέσο προσδόκιμο επιβίωσης χωρίς θεραπεία τα 2 χρόνια.

Πρόκειται για τη συχνότερη γενετική αιτία θανάτου στα βρέφη λόγω της προοδευτικής αδυναμίας των μυών και των αναπνευστικών επιπλοκών.
Η θεραπεία απευθύνεται στα παιδιά με Νωτιαία Μυική Ατροφία ηλικίας μέχρι 2 ετών και ο Αντώνης είναι υποψήφιος για να την λάβει μόνο μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που συμπληρώνει τα 2 χρόνια ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ενέργειες που γίνονται χρήζουν άμεσης ανταπόκρισης. Ο μικρούλης πρέπει να λάβει τη θεραπεία εντός των επόμενων δύο με τριών μηνών.

Το ποσό απαιτείται ώστε ο μικρός Αντώνης να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία ZOLGENSMA, είναι ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για θεραπεία που δεν αντιμετωπίζει απλά τη νόσο αλλά προοδευτικά τη θεραπεύει.

Αυτούσια η ανάρτηση του Ιδρύματος:

Δείτε ΕΔΩ που μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network