MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Νικόλας ζήτησε ενότητα… απέσυραν δύο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Τον νυν Δήμαρχο Αραδίππου, Ευάγγελο Ευαγγελίδη αποφάσισε χθες κατά πλειοψηφία να υποστηρίξει η τοπική επιτροπή του ΔΗΚΟ στην Αραδίππου.

Advertisement

Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, ο νυν Δήμαρχος που εξελέγη με την υποστήριξη του ΔΗΣΥ, έλαβε 8 ψήφους. Τέσσερις ψήφους έλαβε ο Δημήτρης Ξιούρουπας, ο οποίος έχει προταθεί από το ΑΚΕΛ και είναι συγγενής του πρώην δημάρχου Χριστάκη Λιμπέρη.

Δύο άτομα τήρησαν αποχή. Στο μεταξύ επτά μέλη του ΔΗΚΟ Λάρνακας και ο Αλέξης Μιχαηλίδης τον οποίο ήδη υποστηρίζει ο ΔΗΣΥ, είχαν χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν η Στάλα Κιούππη, Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ Λάρνακας, ο Τρύφωνας Τρύφωνος, Δημοτικός Σύμβουλος, η Τζουλιάνα Έλληνα, Κοινοτάρχης Λάρνακας μέλος ΔΗΚΟ, ο Παντελής Χειμωνίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Ξενάκης Κυριακίδης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Ε.Ε. και Γραμματείας ΔΗΚΟ, ο Ανδρέας Πέτρου, μέλος Ε.Ε. ΔΗΚΟ Αμμοχώστου. Δεν παρέστη λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κλεάνθους, τέως Αναπληρωτής Πρόεδρος και Βουλευτής ΔΗΚΟ.

Η συνάντηση έγινε υπό το φως των δεδομένων όπως έχουν διαμορφωθεί, και στο μεγάλο αριθμό υποψηφίων που φαίνεται να διεκδικούν χρίσμα υποψηφίου Δημάρχου στο κόμμα του. Κύριο θέμα συζήτησης στη συνάντηση, ήταν η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με τις διαφωνίες που ήγειρε στη βάση του Δημοκρατικού κόμματος η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αλέξη Μιχαηλίδη.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ήγειρε θέμα ενότητας στο κόμμα, κάτι που έγινε σεβαστό και από τους δυνάμει υποψηφίους Δημάρχους.

Δύο απέσυραν την πρόθεση να διεκδικήσουν το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας στις εσωκομματικές διαδικασίες την ερχόμενη Παρασκευή. Πρόκειται για τη Στάλα Κιούππη, Πρόεδρο ΓΟΔΗΚ Λάρνακας, και τον ο Τρύφωνα Τρύφωνος, Δημοτικό Σύμβουλος. Αμφότεροι σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκαν λόγους αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network