MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Μάριος Αρμένης επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Λιβαδιών

Advertisement

Sponsored by exness

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Λιβαδιών εξήγγειλε σήμερα, με γραπτή ανακοίνωση, ο Μάριος Αρμένης στην οποία αναφέρει ότι έχει απευθυνθεί σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ενημερώνοντας τα για την απόφαση του και ζητώντας τη στήριξη τους στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του.

Advertisement

Προσθέτει ότι στις μέχρι σήμερα θητείες του, ως Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Λιβαδιών λειτουργούσε «πάντοτε ως ανεξάρτητος, με ανιδιοτέλεια και αμεροληψία, προασπίζοντας πάντα το συμφέρον του Δήμου Λιβαδιών και των κατοίκων του” και ότι “μοναδικό μου μέλημα ήταν και θα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του Δήμου μας».

Σημειώνει ακόμα ότι «μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εθελοντές εργαστήκαμε σκληρά για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της εξέλιξης της  Κοινότητας μας σε Δήμο, πετύχαμε πολλά, αλλά μπορούμε ακόμα περισσότερα. Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για την μετεξέλιξη μας σε ένα αποτελεσματικό και οικονομικά εύρωστο Δήμο».

Η προσπάθεια μας αυτή και οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει, «δεν αποτέλεσαν λόγο εφησυχασμού, καθώς στο Δήμο μας έγιναν έργα και επένδυσαν επιχειρήσεις, ενώ σταθήκαμε δίπλα στον πολίτη, στα προβλήματα του και τις ανησυχίες του που είναι το σημαντικότερο όλων».

Ο Μάριος Αρμένης αναφέρει ακόμα ότι η υποψηφιότητα του «αποτελεί ακόμα ένα συμβόλαιο προσφοράς στο Λιβαδιών», ζητά την υποστήριξη των δημοτών, αφού όπως σημειώνει με τη δική τους στήριξη «μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει για το Δήμο Λιβαδιών, ένα ελπιδοφόρο, κοινωνικά ισόρροπο, περιβαλλοντικά φιλικό και οικονομικά ελκυστικό».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network