MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Κυπροκουρδικός Σύνδεσμος τιμά τον Θεόφιλο Γεωργιάδη με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Κυπροκουρδικός Σύνδεσμος τιμά τον Θεόφιλο Γεωργιάδη με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του στις 20 Μαρτίου, υπενθυμίζοντας την έντονη δράση του ενάντια στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, «το τουρκικό βαθύ κράτος δολοφόνησε τον Θεόφιλο γιατί η δράση του προκαλούσε κόστος στην Τουρκία» και υπενθυμίζει ότι η δολοφονία του μπροστά στο σπίτι του, στις 20/3/1994, αποδίδεται στη «συνεργασία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με ανθρώπους από του υποκόσμου από τις ελεύθερες περιοχές, με υπόγειες συναλλαγές και στα κατεχόμενα».

Advertisement

Ο Κυπροκουρδικός Σύνδεσμος παραπέμπει, επίσης, σε λόγια του Θ. Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριζε ότι «η ελευθερία της Κύπρου περνά μέσα από τα βουνά του Κουρδιστάν» και τονίζει τη συμβολή του στην ίδρυση Διεθνούς συνενωτικού οργάνου των Κούρδων με στόχο την απελευθέρωσή τους. «Ο αγώνας και η θυσία του Θεόφιλου μας εμπνέει στην συνέχεια της προσπάθειας διεκπεραίωσης του έργου του νεοσυσταθέντος Κυπροκουρδικού Συνδέσμου Αλληλεγγύης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network