MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Κώστας Κόρτας επανεδιεκδικεί τη Δημαρχία Αγλαντζιάς

Advertisement

Sponsored by exness

Την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Αγλαντζιάς, διεκδικεί ο νυν δήμαρχος, Κώστας Κόρτας ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει ότι ζητά ξανά την ψήφο των δημοτών Αγλαντζιάς, “με αισθήματα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και με θέληση και αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε μαζί το έργο μας για το καλό του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας”.

Advertisement

Ο κ. Κόρτας αναφέρει ότι “τη νέα πενταετία χρειάζεται να προχωρήσουν τα έργα υποδομής που συνεχώς αναβαθμίζουν την Αγλαντζιά, διότι είναι κάτι που αξίζει η πόλη μας, γιατί παραμένει μια από τις πιο σύγχρονες περιοχές και έχει συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό, φιλοξενεί την Πανεπιστημιακή κοινότητα και έχει αυξανόμενες ανάγκες”.

Προσθέτει ότι “στα πέντε χρόνια που πέρασαν εργάστηκα με συνέπεια και με πνεύμα συλλογικότητας, ώστε να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος Δήμαρχος όλης της Αγλαντζιάς, ασχέτως αν προέρχομαι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, το ΔΗΚΟ, το οποίο και τιμώ”.

“Το έκανα γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση ο καθένας μπορεί να βάζει την ιδεολογία και το κόμμα του σε δεύτερη μοίρα και να αναζητεί τις καλύτερες συνεννοήσεις για το συμφέρον όλων, ανεξάρτητα πολιτικών αποχρώσεων”, καταλήγει ο Κώστας Κόρτας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network