MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη

Advertisement

Sponsored by exness

 

Advertisement

Aναλυτικά η πρόβλεψη για το καιρού σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις ενώ αργότερα θα υπάρχουν και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network