MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης «αιτία» της πυρκαγιάς στο υπόγειο καταστήματος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά μέρα μεσημέρι σε υπόγειο καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στη Λεμεσό – Ασχολείτο με εργασίες ο ιδιοκτήτης και προκάλεσε την φωτιά – Υπέστη ελαφρά εγκάυματα – Εκκενώθηκε ολόκληρη η πολυκατοικία για προληπτικούς λόγους – Διερευνώνται τα ακριβή αίτια

Advertisement

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε περίπου μια ώρα αργότερα η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 12:45 το μεσημέρι σε υπόγεια καταστήματος ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην λεωφόρο Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό.

Στη μάχη πυρόσβεσης ρίχθηκαν αρχικά μέλη της πυροσβεστικής που περνούσαν τυχαία από την περιοχή και είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από την πολυκατοικία ενώ ακολούθους έσπευσαν και άλλες δυνάμεις.

Με την άφιξη τους οι πυροσβέστες εκκένωσαν για προληπτικούς λόγους το ισόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών αλλά και ολόκληρο το κτήριο που αποτελείται από γραφεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία «η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου εκτός από εργαστήριο χρησιμοποιείτο και σαν αποθηκευτικός χώρος ηλεκτρικών οικιακών συσκευών» ενώ αιτία φαίνεται να ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ο οποίος «ασχολείτο με την επιδιόρθωση ηλεκτρικών συσκευών δίπλα από τα οποία υπήρχε φιάλη υγραερίου».

Από τον επεισόδιο ο ιδιοκτήτης της αποθήκης υπέστη πολύ ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Λόγω του επεισοδίου μέλη της αστυνομίας απέκοψαν την κυκλοφορία από το ύψος της λεωφόρου Μακεδονίας με αποτέλεσμα να προκλήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο ενώ μαύροι πυκνοί καπνοί είχαν σκεπάσει ολόκληρη την περιοχή. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network