MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο γολγοθάς πίσω από την εξαφάνιση της Άννης… Ο κολλητός φίλος στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την οικογένεια της Άννης – Παραμένει εξαφανισμένη εδώ και δυο εβδομάδες – Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη – Ζούσε ένα γολγοθά – Ορφανή από μικρή – Κατάρρευσε μετά το θάνατο της θείας της που την μεγάλωνε – Τι λέει στη Cyprus Times ο κολλητός της φίλος

Advertisement

Μια τραγική ιστορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της 47χρονης Άννης Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από δυο εβδομάδες ακριβώς.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειας και των φίλων της 47χρονης αλλά και της αστυνομίας, για εντοπισμό της οι έρευνες μέχρι στιγμής αποβαίνουν άκαρπες.  

Η Άννη Κωνσταντίνου στις 23 Φεβρουαρίου είχε μεταφέρει την κόρη της στη δουλεία με το όχημα της κι ενώ είχε αναφέρει στην οικογένεια της ότι θα επέστρεφε στο σπίτι, έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κολλητός φίλος της 47χρονης αλλά και φίλος της οικογένειας Νικόλας Στασινόπουλος, αναφέρει ότι «μέχρι στιγμής δεν έδειξε οτιδήποτε το κινητό της τηλέφωνο και αποκλείεται να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα αφού η ταυτότητα της είναι στο σπίτι της».

«Εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν επικοινώνησε με κανέναν. Λες κι άνοιξε η γη και την κατάπιε. Δεν υπάρχει καμία υποψία για το που βρίσκεται και ανησυχούμε όλοι. Κάποιοι είπανε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση γι’ αυτό κι εξαφανίστηκε αλλά αυτό καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα».

Ο γολγοθάς πίσω από την εξαφάνιση…

Η 47χρονη, μητέρα δυο παιδιών, σύμφωνα με το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

Όπως εξήγησε στη Cyprus Times ο φίλος της Νικόλας Στασινόπουλος, η Άννη αντιμετώπιζε «βαριάς μορφής ψυχολογικά προβλήματα αλλά και κατάθλιψη» εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο οπότε έχασε δυο δικούς της ανθρώπους από καρκίνο.

«Η Άννη πέρασε πολύ δύσκολα. Ο πατέρας της την εγκατέλειψε από όταν ήταν μικρή ενώ η μητέρα της πέθανε όταν η Άννη ήταν 16 ετών. Από τότε μεγάλωνε με τη θεία της η οποία πριν περίπου ενάμιση χρόνο πέθανε από καρκίνο. Έκτοτε η Άννη δεν ήταν καλά και άρχισε να καταρρέει. Λίγο αργότερα πέθανε από καρκίνο και μια κολλητή της. Έτσι ξεκίνησε η «κατρακύλα» της Άννης…»

«Εδώ και ενάμιση χρόνο καθόταν συνέχεια στο σπίτι της, δεν είχε επαφή με κανένα. Δεν έτρωγε και δεν είχε δύναμη να βγει έξω ή να κάνει οτιδήποτε. Όταν εξαφανίστηκε κάναμε την σκέψη ότι ήθελε να μείνει μόνη της αλλά επειδή πέρασαν οι ημέρες και δεν επικοινώνησε με κανέναν φοβόμαστε…»  

«Σήκωσε» τα χέρια η αστυνομία…

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τόσο την φωτογραφία της 47χρονης όσο και στοιχεία για το όχημα που οδηγούσε το οποίο παρά τις έρευνες των αρχών δεν εντοπίστηκε ούτε αυτό ενώ δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε μαρτυρίες που να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να σταμάτησαν «μέχρι νεωτέρας» και έως ότου υπάρξουν νεότερες πληροφορίες για το που ενδεχομένως να βρίσκεται η Άννη Κωνσταντίνου.

Ωστόσο η φωτογραφία της 47χρονης και τα στοιχεία της έχουν δοθεί σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της Κύπρου. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network