MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο έλεγχος έβγαλε λαβράκι! Πιάστηκαν με κλοπιμαίο βιβλιάριο επιταγών και διαρρηκτικά εργαλεία

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας απλός έλεγχος της Αστυνομίας τους έστειλε στο κελί – Κυκλοφορούσαν με δηλωμένο ως ακινητοποιήμενο όχημα και χωρίς τις απαραίτητες άδειες – Στην κατοχή τους βρέθηκε κλοπιμαίο βιβλιάριο επιταγών,  διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρι – Χειροπέδες σε 30χρονο και 16χρονο

Advertisement

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 16 ετών συνελήφθηκαν το απόγευμα χθες από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Συγκεκριμένα γύρω στις 5.50μ.μ. χθες μέλη του Ε.Ο.ΜΟ, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή των Λατσιών, ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος με συνοδηγό τον 16χρονο. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και πιστοποιητικού ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του ένα βιβλιάριο επιταγών, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαίο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε έρευνα που έγινε στον 16χρονο, εντοπίστηκε σε τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή άκρη. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network