MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο «χορός» της μίζας, ο «μετανιωμένος» Βέργας και… πάλι απ’ την αρχή!

Advertisement

Sponsored by exness

Μια φορά κι ένα καιρό… Ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, η υπόθεση ΣΑΠΑ, το φαγοπότι, η φυλάκιση, τα κλάματα, η «μεταμέλεια» του ενώπιον δικαστηρίου και… μια ιστορία!

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2014…

Η είδηση ότι ο τότε Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας συνελήφθη για το αποχετευτικό της πόλης σκάει σαν βόμβα. Οι μίζες έπεφταν «βροχή» και κάποιοι κρατικοί αξιωματούχοι «έτρωγαν» για τα καλά. «Διοργανωτής» του πάρτι εκατομμυρίων… ο Βέργας!

Το θέμα σε λίγες ώρες έλαβε πολιτικές διαστάσεις με τα κόμματα να ζητούν την παραίτηση του ή  να τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο Βέργας όμως, «σκληρός»! «Είμαι αθώος» διαμήνυε σε όλα τα ΜΜΕ τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ενώ μιλούσε για «σκευωρία» και «πολιτικές σκοπιμότητες».

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα και μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Σάββας Βέργας υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Εσωτερικών με σκοπό την «εξομάλυνση του τεταμένου κλίματος και για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών».  Πάντα επιμένοντας στην αθωότητα του, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες για τις οποίες θα «πάλευε μέχρι το τέλος προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του».

Όσο περνούσαν τα 24ωρα, τόσες περισσότερες και οι αποκαλύψεις γύρω από την εμπλοκή του Βέργα στο σκάνδαλο. Και μέσα σε λίγες μέρες ο «σκληρός» Δήμαρχος λύγισε και ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου!

Αποτέλεσμα, ο Σάββας Βέργας να καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση και να εκτίει την ποινή του στα ειδικά διαμορφωμένα σπίτια της ΜΜΑΔ εκεί όπου κρατούνται οι μάρτυρες κατηγορίας καθώς ο καταδικασθέντας χρησιμοποιείται ως μάρτυρας κατηγορίας για την δίκη των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση ΣΑΠΑ.

Και κάπου εδώ η ιστορία αρχίζει να εξελίσσεται σε… σαπουνόπερα αφού στην πρώτη του κατάθεση ως μάρτυρας κατηγορίας ο Βέργας «έκλεψε την παράσταση»!

Εμφανίστηκε κλαίγοντας και μετανιωμένος… «Να τιμωρηθώ για να μπορώ να κοιτάξω την κοινωνία στα μάτια. Αποφάσισα να μιλήσω για να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Λύγισα όταν μπήκα στο κελί, με βάραιναν οι τύψεις. Έκλεβα, γιατί δεν υπήρχε έλεγχος, Ήθελα να αγοράσω διαμερίσματα των παιδιών μου. Με τη σύλληψη της συζύγου μου κατάλαβα ότι τελείωσε. Κατάλαβα ότι δεν θα γλύτωνα και είπα ότι είναι μονόδρομος η ομολογία…»

Και ακούγοντας όλα… ιδού η απορία! Εσύ δεν ήσουν που φώναζες για την αθωότητα σου;

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά, ένα νέο σκάνδαλο και πάλι με την εμπλοκή του ως «εγκέφαλος». Νέο «φαγοπότι» και τα… σχόλια κάπου εδώ περιττεύουν.

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές και ο κυκεώνας των μιζών, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, να μην έχει τελειωμό.

Το όνομα του Σάββα Βέργα ξανά στην κορυφή της πυραμίδας με τους υπόπτους για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ και άντε πάλι απ’ την αρχή ο τέως Δήμαρχος να αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές.

Καθαρή συνείδηση αλλά μάλλον… επιλεκτική!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network