MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Αβέρωφ θέλει Στέλλα, ο Αναστασιάδης Δίπλαρο

Advertisement

Sponsored by exness

Εκλογική αναμέτρηση αύριο στον ΔΗΣΥ για τη θέση των αντιπροέδρων

Advertisement

Τις τρεις θέσεις αντιπροέδρων στον Δημοκρατικό Συναγερμό διεκδικούν οι Στέλλα Κυριακίδου, Ευθύμιος Δίπλαρος, Νίκος Νουρής και Γιώργος Γεωργίου.

Πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ποντίκι» κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο για τις εκλογές από την Πινδάρου μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο, αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου προκρίνει τη Στέλλα Κυριακίδου, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την υποψηφιότητα του Ευθύμιου Δίπλαρου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η «προτίμηση» αυτή έγκειται στη δράση των δύο εκ των τεσσάρων υποψηφίων. Από τη μία ο Αβέρωφ Νεοφύτου φαίνεται να στηρίζει τη Στέλλα Κυριακίδου θεωρώντας ότι θα εξασφαλίσει την ανοχή κύκλων της Λευκωσίας σε ότιδήποτε προτίθεται να πράξει σε ενδοκομματικό επίπεδο. Από την άλλη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος όπως δημοσιεύεται, αξιολογεί ως πολύ θετική την παρουσία του Ευθύμιου Δίπλαρου στα ΜΜΕ, ειδικά στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, με τον Νίκο Αναστασιάδη να εκτιμά το γεγονός ότι ο Βουλευτής Λεμεσού πήρε στους ώμους του μεγάλο βάρος και ήταν στην πρώτη γραμμή πυρός ακατάπαυστα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η μάχη προβλέπεται αμφίρροπή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal