MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ο αστυνομικός πυροβόλησε πρώτος…» Όσα ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο συλληφθείς της Τριμίκλινης

Advertisement

Sponsored by exness

Μία άλλη διάσταση προσπαθεί να δώσει ο 42χρονος συλληφθέντας στο ολονύχτιο θρίλερ που εκτυλίχθηκε στην Τριμίκλινη – Αντιμετωπίζει την κατηγορία για απόπειρα φόνου καθώς φέρεται να πυροβόλησε κατά αστυνομικού – Είχε ταμπουρωθεί πίσω από την εκκλησία του χωριού και απειλούσε και εξύβριζε τους αστυνομικούς – Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου – Τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση

Advertisement

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος που έσπειρε, χθες βράδυ, τον τρόμο στο χωριό Τριμίκλινη στη Λεμεσό ενώ φέρεται να εξύβρισε, να απείλησε αλλά και να πυροβόλησε κατά αστυνομικού, ο οποίος απάντησε ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

Ωστόσο ο 42χρονος αρνήθηκε ότι πυροβόλησε πρώτος κατά του αστυνομικού ενώ ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο αστυνομικός τον έβριζε. Συγκεκριμένα ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εάν έχει κάτι να αναφέρει, απάντησε «Τζεινο που έχω να πω εγώ ότι εν είναι απόπειρα φόνου» ισχυριζόμενος ότι πρώτος ο αστυνομικός πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του και πώς αυτός τον εξύβρισε.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο εν λόγω αστυνομικός «κάτι έλεγε πως έσσιει με πας το σημάδι, εν εκατάλαβα και πολλά καλά αλλά εν ο αστυνομικός που με πυροβόλησε πρώτος». Εναντίον του 42χρονου διερευνάται υπόθεση με τα αδικήματα, μεταξύ άλλων, της απόπειρας φόνου, της ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, για εξύβριση και απειλές.

Στο μεταξύ, σε σημερινές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι το επεισόδιο θα μελετηθεί σε βάθος αν και φαίνεται ότι εξελίχθηκαν ομαλά. Τόνισε δε ότι υπήρξε πλήρης συντονισμός της Αστυνομίας ώστε το όλο θέμα να λήξει.

Το χρονικό

Ήταν γύρω στις 9:30 το βράδυ, ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι ο 42χρονος, ο οποίος προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλο, έριξε πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους οικείους του όσο και σε κατοίκους του χωριού.

Στη συνέχεια διέφυγε πεζός και οχυρώθηκε πίσω από την εκκλησία του χωριού. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της αστυνομίας και διαπραγματευτές, οι οποίοι προσπαθούσαν να πείσουν τον 42χρονο να παραδοθεί, χωρίς όμως κανέναν αποτέλεσμα.

Τότε ο 42χρονος άρχισε να απειλεί και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς και έριξε πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικού, ο οποίος και ανταπέδωσε ρίχνοντας στον αέρα. Από τη ρίψη πυροβολισμών δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Ο ύποπτος κατάφερε και διέφυγε στο σκοτάδι ενώ ειδοποιήθηκε και η ΜΜΑΔ , μέλη της οποίας έφτασαν στην περιοχή και άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Γύρω στα μεσάνυχτα ο 42χρονος επέστρεψε στην κατοικία του και τηλεφώνησε στον ανήλικο γιο του ζητώντας του να του πει που ήταν το στρατιωτικό του τυφέκιο, το οποίο είχαν παραλάβει νωρίτερα οι αστυνομικοί σε έρευνα που έγινε στην οικία. Οι αστυνομικοί και οι διαπραγματευτές βρίσκονταν ήδη πέριξ της οικίας του και γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα ο 42χρονος παραδόθηκε άοπλος στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network