MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Αντρος Καραγιάννης επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Δερύνειας

Advertisement

Sponsored by exness

Τη δημαρχία Δερύνειας επαναδιεκδικεί ο νυν Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης και σε γραπτή ανακοίνωσή του, διαβεβαιώνει ότι με την εκλογή του θα διαθέτει όπως πάντα όλο το χρόνο και όλες τις δυνάμεις του για το καλό και την ευημερία όλων των δημοτών.

Advertisement

Στην ανακοίνωση ο κ. Καραγιάννης ευχαριστεί «όλους θερμά γιατί στο δύσκολο έργο” που εμπιστεύτηκαν στον ίδιο και το Δημοτικό Συμβούλιο οι δημότες “στην πενταετία που σε λίγο συμπληρώνεται, είχαμε πάντοτε τη βοήθεια, την εμπιστοσύνη και την κατανόηση μα πάνω απ’ όλα την καλοπροαίρετη κριτική και τη συνεργασία τους».

Αναφέρει ότι «με ψηλό αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερη αγάπη για τη Δερύνεια μας” γνωστοποιεί την απόφασή του να επαναδιεκδικήσω εκλογή και προσθέτη ότι «μοναδική και σταθερή επιδίωξη μου παραμένει η δημιουργία προϋποθέσεων για μια ποιοτική ζωή σε ένα σύγχρονο Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο. Αμετάθετος στόχος μου παραμένει η προσφορά υπηρεσιών σε όλους ανεξαίρετα τους δημότες, μέσα σε πνεύμα δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης».

Ταυτόχρονα εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την απόφαση του αυτή, ανταποκρίνεται «στην επιθυμία των κατοίκων του Δήμου, για αδιάκοπη προσπάθεια αναβάθμισης και προσφοράς για τη Δερύνεια, για να μπορούμε να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον».

Απευθυνόμενος σε όλους τους Δερυνειώτες, «αυτόχθονες και πρόσφυγες, στους οποίους προσβλέπω για υποστήριξη» ο κ. Καραγιάννης διαβεβαιώνει ότι «με την εκλογή μου θα διαθέτω όπως πάντα όλο τον χρόνο και όλες τις δυνάμεις μου για το καλό και την ευημερία όλων των δημοτών μας. Θα παραμείνω αυτός που με γνωρίζετε όλοι, δίπλα σας, δήμαρχος όλων των δημοτών μας».

Επιπρόσθετα με το έργο που έχουμε επιτελέσει, σ’ αυτή την πενταετία που μας πέρασε, συνεχίζει, «με την ίδια αποφασιστικότητα και τόλμη θα προχωρήσουμε μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μας, σε μια νέα πενταετία, των έργων, των ευθυνών και της προοπτικής. Σύντομα οι δημότες Δερύνειας θα έχουν στα χέρια τους τις νέες μας ιδέες, για ένα ακόμα πιο σύγχρονο, ανθρώπινο και όμορφο Δήμο, που θα αποτελούν τη συνέχεια και την παράδοση για έργα ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network