MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Ακιντζί καλεί τον ΠτΔ να πει ποια είναι τα ζωτικής σημασίας θέματα

Advertisement

Sponsored by exness

Σειρά ερωτημάτων θέτει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στον οποίο απευθύνεται στον πληθυντικό, για το θέμα της θετικής ψήφου, ο Τ/κ ηγέτης με σημερινή γραπτή του δήλωση.

Advertisement

Υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζει να δαιμονοποιεί την αρχή της μίας θετικής ψήφου και γι’ αυτό, αναφέρει, θέλει να τον ρωτήσει δημοσίως, «εφόσον ήσασταν τόσο εναντίον γιατί το είχατε αποδεχθεί; Έχετε επίγνωση ότι με αυτή σας την στάση ανοίξατε συζήτηση για παλιότερες συμφωνίες; Εάν οι συμφωνίες του παρελθόντος πάψουν να αποτελούν έδαφος, πώς θα βρεθεί το σημείο εκκίνησης;»

Ακούσαμε τελευταίως ότι αποδέχεστε την μία θετική ψήφο σε ζωτικής σημασίας θέματα για τους Τ/κ, συνεχίζει ο κ. Ακιντζί στην δήλωσή του λέγοντας ότι τέτοια έκφραση δεν υπήρχε στο παρελθόν και καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να πει ποια θεωρεί ζωτικής σημασίας θέματα.

Ο Μουσταφά Ακιντζί αναφέρει ότι σε παλιότερες δηλώσεις του για τον αγωγό east Med ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγινε κατανοητό πως δεν θεωρεί το θέμα αυτό ζωτικής σημασίας για τους Τ/κ. Και στην τελευταία τους συνάντηση, συνεχίζει, στις 26 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης του είπε το ίδιο πράγμα για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, ότι δηλαδή δεν είναι ζωτικής σημασίας για τους Τ/κ.

Και καταλήγει με το εξής, πάντα στον πληθυντικό: Τότε, μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε κατ’ εσάς, ποια θεωρείτε ζωτικής σημασίας θέματα για τους Τ/κ σε μια ομοσπονδιακή δομή και «καταδέχεστε» να έχουν γι’ αυτά θετική ψήφο; Αναμένω μια ξεκάθαρη απάντησή σας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network