MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ντροπή! Άφησαν στο δρόμο 61χρονο καρκινοπαθή με δικαστική απόφαση (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία αποδεικνύει το σκληρό πρόσωπο της πολιτείας – Έξωση σε 61χρονο πρόσφυγα καρκινοπαθή βάσει δικαστικής απόφασης – Δεν πρόλαβε να πάρει τίτλους ιδιοκτησίας γιατί πέθαναν οι γονείς του – Τον έβγαλαν έξω γιατί το σπίτι είναι τριάρι

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, με το γράμμα του νόμου, ο Μιχάλης Χαραλάμπους 61 χρόνων από τον κατεχόμενο Ποταμό του Κάμπου, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία του στη βάση δικαστικής απόφασης, αγνοώντας ωστόσο το γεγονός ότι είναι καρκινοπαθής και άνεργος. 

Το διάταγμα έξωσής του από το σπίτι στο συνοικισμό Κόκκινες στο Στρόβολο, το οποίο εκτέλεσαν χθες το πρωί, εν μέσω αντιδράσεων από συγγενείς και γείτονες, δικαστικοί επιδότες, επικύρωσε με απόφαση του το Ανώτατο δικαστήριο. Μάλιστα για την έξωση του 61χρονου, επιστρατεύτηκαν ακόμη και αστυνομικοί προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να εγκαταλείψει το σπίτι

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο 61χρονος κλίθηκε να πάρει μαζί του όλα τα υπάρχοντα του από το σπίτι, ωστόσο επιδότες και αστυνομικοί στη θέα της κάμερας ενημέρωσαν τους ανωτέρους και άλλαξαν πρόσωπο αφήνοντας τα πράγματα στο σπίτι.

Και όλα αυτά γιατί ο 61χρονος είχε την ατυχία οι γονείς του να πεθάνουν έξι μήνες πριν δοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας σε πρόσφυγες και το σπίτι του είναι τριάρι.  Γεγονός που ανάγκασε το δικαστήριο να αποφασίσει να προχωρήσει με την έξωση του αφού θεωρείται «μεγάλο» για ένα άτομο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το Γραφείο Ευημερίας ανέλαβε άμεσα την περίπτωση του κ.Μιχάλη και του προσέφερε 150 Ευρώ για να μείνει για δύο μέρες σε ξενοδοχείο.

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΜΕGΑ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network