MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νορβηγικά ΜΜΕ: Βεβαιότητα ότι η μικρή Marie βρίσκεται στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχείς προσπάθειες και εντατικές έρευνες για να επιστρέψει η μικρή Marie στην αγκαλιά της μητέρας της – Στο «κόκκινο» η αγωνία – Εκφράζεται βεβαιότητα ότι η 4χρονη και ο πατέρας της βρίσκονται ακόμα στην Κύπρο – Πρώτη είδηση και στα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης η απαγωγή του κοριτσιού

Advertisement

Την ώρα που εκφράζεται βεβαιότητα ότι η μικρή Marie και ο 49χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται δεν έχουν ακόμα διαφύγει από την Κύπρο, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες σε μια προσπάθεια να επιστρέψει το κοριτσάκι στην αγκαλιά της μητέρας του.

Σύμφωνα με είδηση στο Νορβηγικό TV2 που επικαλείται δηλώσεις του δικηγόρου της μητέρας Λάρη Βραχίμη, «οι αστυνομικές αρχές θεωρούν βέβαιο ότι η μικρή δεν έχει φύγει από την Κύπρο».

Και ανέφερε ότι η μητέρα έχει ενημερωθεί για τις δηλώσεις του δικηγόρου του 49χρονου πατέρα, ο οποίος ανέφερε ότι το κοριτσάκι είναι καλά και βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του. «Πρόκειται να επικοινωνήσουμε με τον δικηγόρο του παππού της 4χρονης στη Νορβηγία ώστε να βρεθεί μια λύση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής είχε δηλώσει νωρίτερα ότι το κορίτσι είναι καλά και είναι μαζί με τον πατέρα της, χωρίς ωστόσο να δίδει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την τοποθεσία που βρίσκονται.

Η είδηση της απαγωγής της μικρής που διαπράχθηκε το πρωί έξω από το νηπιαγωγείο της, όταν κουκουλοφόροι την άρπαξαν από τα χέρια της μητέρα της, κάνει το γύρο όχι μόνο των κυπριακών μέσων ενημέρωσης αλλά και αυτών της Νορβηγίας.

Οι έρευνες για εντοπισμό της συνεχίζονται με τα «βλέμματα» να στρέφονται στα κατεχόμενα, όπου κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται ο πατέρας με τη μικρή. Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί και η δικοινοτική επιτροπή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

ShootandGoal