MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νόμιζε πως της αφαίρεσε τη μήτρα αλλά… 2ος γιατρός αποκάλυψε την κοροϊδία. Παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο η 36χρονη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου παρουσιάστηκε η γυναικολόγος που κορόιδεψε 73χρονη ότι την χειρούργησε – Της είπε ότι της αφαίρεσε τη μήτρα όμως άλλος γιατρός διαπίστωσε ότι τέτοια επέμβαση δεν είχε γίνει ποτέ – Εν συνεχεία παραποίησε τα έγγραφα και έλαβε αμοιβή – Έρευνες για την απίστευτη υπόθεση από το ΤΑΕ Λεμεσού – Τέθηκε υπό 2ήμερη κράτηση

Νόμιζε ότι έκανε επέμβαση… έφυγε ήσυχη και με την εντύπωση ότι της είχαν αφαιρέσει τη μήτρα 73χρονη γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία φαίνεται να εξαπατήθηκε από 36χρονη γυναικολόγο.

Advertisement

Η αποκάλυψη έγινε από άλλο γιατρό και η 73χρονη αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Τελικά προχώρησε με καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η 73χρονη προ μηνών επισκέφθηκε την 36χρονη γιατρό στο ιατρείο που διατηρεί στη Λεμεσό. Η γιατρός διέγνωσε ύπαρξη ινομυωμάτων στη μήτρα και ενημέρωσε την παραπονούμενη ότι έπρεπε να προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης της μήτρας. Όπως κι έγινε. Η 73χρονη προγραμμάτισε την επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι ενταγμένο στο ΓεΣΥ τον Νοέμβριο του 2020 και θεώρησε ότι η μήτρα της αφαιρέθηκε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε λύθηκε.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευθεί ξανά και δεύτερος γυναικολόγος ιδιωτικής κλινικής που την εξέτασε της είπε ότι έπρεπε να αφαιρέσει τη μήτρα της. Έκπληκτη η γυναίκα του εξιστόρησε τα όσα είχαν συμβεί, εμμένοντας στη θέση ότι είχε είδη υποβληθεί στη σχετική επέμβαση. Τελικά έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα απάτης από την 36χρονη γυναικολόγο, η οποία συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα 2ήμερης προσωποκράτησής της.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, όταν η 73χρονη επικοινώνησε με την 36χρονη γιατρό ζητώντας της εξηγήσεις, αυτή φαίνεται να επέμεινε ότι έκανε τη δουλειά της ως έπρεπε. Εν συνεχεία ωστόσο, φαίνεται ότι μπήκε στο σύστημα του ΓεΣΥ και διαφοροποίησε τα έγγραφα και συγκεκριμένα το είδος της επέμβασης στο οποίο υποτίθεται είχε προχωρήσει. Σημειώνεται ότι η επέμβαση για αφαίρεση μήτρας στοιχίζει 3,900 ενώ η άλλη επέμβαση που τελικώς κατέγραψε στο σύστημα η ύποπτη, 1900 ευρώ, τα οποία και πληρώθηκε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη. Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Σε βάρος της διερευνάται αδίκημα κατά παράβαση του Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal