MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Νόμιμες όλες οι ενέργειες» λέει η ΙΣΟΤΗΤΑ για την άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας

Advertisement

Sponsored by exness

«Νόμιμες όλες οι ενέργειες» λέει η ΙΣΟΤΗΤΑ για την άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας – Τοποθετείται και ξεκαθαρίζει

Νόμιμες όλες οι ενέργειες των μελών της Αστυνομίας, αναφορικά με την χθεσινή καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας, λέει η Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ.

Advertisement

Σε ανακοίνωση σημειώνει πως «όλες οι ενέργειες των συναδέλφων ήταν νόμιμες κάτω από τις οδηγίες της Αστυνομικής διάταξης 2/38, δηλαδή όταν υπάρχει η εύλογη υποψία ότι οι επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα ή όχημα διέπραξαν, διαπράττουν ή πρόκειται να διαπράξουν έγκλημα, καταδιώκονται».

Προσθέτει επίσης όσα και την πρόνοια που αναφέρει ότι, οδηγός που διέπραξε σοβαρή τροχαία παράβαση ή που παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και ότι αν αφεθεί ανεξέλεγκτος θα συνιστούσε κίνδυνο για άλλους πολίτες. «Να σημειωθεί σύμφωνα με την πληροφόρηση, ότι το πρωί παραλήφθηκε η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα από Αστυνομικό Σταθμό, η οποία ήταν σε φύλαξη για άλλα υπό διερεύνηση ποινικά αδικήματα».

Παράλληλα τονίζει πως «εάν δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλεία μας, βάσει των Αστυνομικών Διατάξεων και Νόμων, για να μην αφήσουμε να πεθαίνουν αθώοι πολίτες στους δρόμους της Κύπρου  ή να αφήσουμε τα ναρκωτικά να αλωνίζουν στην χώρα και να πεθαίνουν οι νέοι μας, τότε η ανομία θα επικρατήσει».

Σημειώνει ότι οι Αστυνομικοί ρισκάρουν και τη ζωή τους για να υπάρχει ασφάλεια στον τόπο. «Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Σκιές να αφήνονται εκεί που υπάρχει ανομία και όχι εκεί που επιβάλλει ο Νόμος».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network