MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νίκος Κόσιης στη CT: Τότε ο «πόλεμος» ήταν μεταξύ φατριών. Απρόβλεπτο σήμερα το έγκλημα

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Υπουργός που κατάφερε, κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, να «χτυπήσει» -σε μεγάλο βαθμό- τον υπόκοσμο προειδοποιεί πως αν δε ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από την Κυβέρνηση τότε η εγκληματικότητα θα αυξηθεί.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times για τα τελευταία γεγονότα που συγκλόνισαν την Κύπρο, ο πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκος Κόσιης ανέφερε ότι από τότε που ο ίδιος «πολεμούσε» τον υπόκοσμο μέχρι και σήμερα η μορφή του εγκλήματος έχει αλλάξει κατά πολύ.

«Τα συμφέροντα των εγκληματιών στρέφονται αλλού, δεν είναι όπως πριν. Παλαιότερα το έγκλημα υπήρχε αλλά ήταν κυρίως μεταξύ φατριών. Σήμερα το έγκλημα είναι απρόβλεπτο. Θεωρώ αδιανόητο το ότι κάποιος μπήκε στην οικία μίας 80χρονης, τη δολοφόνησε για να πάρει λίγα ευρώ ώστε να μπορεί να αγοράσει τη δόση του», ανέφερε ο κύριος Κόσιης.

Τόνισε μάλιστα ότι μετά και από το αιματηρό επεισόδιο στη Λεμεσό με τον τραυματισμό αστυνομικών «η Κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει την Αστυνομία τόσο με προσωπικό όσο και με μέσα ώστε να «χτυπήσει» το έγκλημα. Εάν δεν το πράξει η κατάσταση, που είναι ήδη πολύ άσχημη, θα χειροτερεύει μέρα με την ημέρα».

Κληθείς να απαντήσει εάν δικαίως είναι καταρρακωμένο το αίσθημα της ασφάλειας, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι με αυτά που συμβαίνουν κάτι τέτοιο θεωρείται φυσιολογικό. Πρόσθεσε δε πως «όπου πας σήμερα, όλοι μιλάνε γι’ αυτό και δικαιολογημένα το πράττουν, διότι ο καθένας μας πλέον διατρέχει κίνδυνο έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network