MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νικόλας: «Κοινός συκοφάντης» ο Φαίδωνος

Advertisement

Sponsored by exness

Δριμεία επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πάφου από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο — «Κοινός συκοφάντης» ο Φαίδωνος είπε

Advertisement

Ο κ. Παπαδόπουλος, απάντησε στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου για τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας Αλλαγή και για τις επικρίσεις του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, χαρακτηρίζοντας τον «κοινό συκοφάντη» και δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά μαζί του.

Κληθείς να σχολιάσει τις νέες αιχμές του Δημάρχου Πάφου αναφορικά με συνεργασία του δικηγορικού γραφείου Τάσσος Παπαδόπουλος με την εταιρεία Νέμεσις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως στην πολιτική δεν πρέπει να υπάρχει θέση για τους διεφθαρμένους, τους επίορκους και τους μιζαδόρους. «Παράλληλα, όμως δεν υπάρχει θέση για τους λασπολόγους και τους συκοφάντες», είπε και πρόσθεσε πως το ΔΗΚΟ δεν πρόκειται να ασχοληθεί «με τη λάσπη που εκστομίζει καθημερινά» ο Δήμαρχος Πάφου εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου και του ΔΗΚΟ γιατί εδώ και μέρες του ζητήθηκε να τεκμηριώσει ή να απολογηθεί και δεν έχει κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

«Για εμάς πλέον είναι ένας απλός και κοινός συκοφάντης, και δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε με τις λάσπες και τα ψέματα του Δημάρχου της Πάφου», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network