MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νίκη-ορόσημο της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα

Advertisement

Sponsored by exness

Τη νίκη της στις προκριματικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα η Χίλαρι Κλίντον που αποτελεί και επίσημα την πρώτη γυναίκα που θα διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία

Advertisement

Τη νίκη της στις προκριματικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα η Χίλαρι Κλίντον που αποτελεί και επίσημα πλέον την πρώτη γυναίκα που θα τεθεί επικεφαλής κόμματος για την διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας. Οπως δήλωσε η ίδια ενώπιον των οπαδών της η εκλογή μιας γυναίκας να είναι προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, αποτελεί ορόσημο.

Η Κλίντον συνεχάρη τον Μπέρνι Σάντερς για τη διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας και επισήμανε ότι η συζήτηση που άνοιξε ο Σάντερς για την ανισότητα των εισοδημάτων, ήταν καλή για το Δημοκρατικό Κόμμα. Η ίδια πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη την Κλίντον για τη νίκη της. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος αναφέρεται ότι πρόκειται για μια ιστορική εκστρατεία που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Ομπάμα θα συναντηθεί και με τον Μπέρνι Σάντερς στον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network