MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σαρωτική επικράτηση «Αλλαγής» στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ. Τα αποτελέσματα

Advertisement

Sponsored by exness

Σάρωσε η «Αλλαγή» με 46,62% στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ – Τα αποτελέσματα

Νίκη της κίνησης «Αλλαγής» ανέδειξε η κάλπη στην ΟΕΛΜΕΚ.

Advertisement

4,846 εκπαιδευτικοί προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ.

Η κάλπη ανέδειξε την κίνηση «Αλλαγή» η οποία εξασφάλισε ποσοστό 46,62%, το οποίο μεταφράζεται σε 10 μέλη.

Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

Εξάλλου, σύμφωνα με εκπαιδευτικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα, είναι αβέβαιη, διότι όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος δεν έχει πλειοψηφία και δεν μπορεί να ελέγξει ούτε την Γραμματεία ούτε το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, εκτός και αν ο Πρόεδρος προέλθει από συνεργαζόμενες Κινήσεις.

Αλλά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κανείς δεν ξέρει πώς θα γίνει αυτό, προσθέτοντας πως η κατάσταση είναι κάπως μπλεγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων στο επόμενο διάστημα οι Κινήσεις που υπάγονται στην ΟΕΛΜΕΚ θα συνεδριάσουν και θα κάνουν τις διαβουλεύσεις μεταξύ τους, ενώ το Καταστατικό της Οργάνωσης προνοεί ότι εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος πρέπει να συνέλθουν οι Γενικοί Αντιπρόσωποι για να εκλέξουν το νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο και ακολούθως το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο την Γραμματεία.

Όπως ανέφεραν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπαιδευτικές πηγές, υπάρχει ακόμη δρόμος και μπορεί να πάρει μέχρι και 3 εβδομάδες περίπου μέχρι να ανακοινωθεί το νέο ΚΔΣ και η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ για την επόμενη τριετία, μέχρι και τις 10, 15 Ιουνίου.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα γίνουν συμμαχίες ή ίσως να προχωρήσει η Οργάνωση σε νέες εκλογές, οι πηγές ανέφεραν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως δεν είναι εύκολο να διαφοροποιηθούν οι συμμαχίες όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο το σκηνικό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network