MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Λόγω χιονόπτωσης που επικρατεί στις ορεινές περιοχές, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.

Advertisement

Επίσης λόγω των χιονιών και παγετού, που έχει σχηματιστεί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς:

  • Πεδουλά – Προδρόμου
  • Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
  • Προδρόμου – Λεμύθου

Σημειώνεται ότι λόγω του παγετού οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στα ψηλότερα ορεινά είναι ολισθηροί.

Υπενθυμίζεται ότι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την έξοδο Τσερίου συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας. Ως εκ τούτου η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και από Λευκωσία προς Λεμεσό, διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Η κυκλοφορία από την έξοδο της βιομηχανικής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου είναι απρόσκοπτη, ενώ η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστή. Η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία, διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network