MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέος Πρόεδρος των οργανωμένων γονιών Δημοτικής ο Φρίξος Ζεμπύλας

Advertisement

Sponsored by exness

Νέος Πρόεδρος των οργανωμένων γονιών Δημοτικής ο Φρίξος Ζεμπύλας

Νέος Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ο Φρίξος Ζεμπύλας.

Advertisement

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, πραγματοποίησε την 54η Ετήσια Γενική Συνέλευση της στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, η πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων, Μύρια Βασιλείου, ο πρόεδρος Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας, Νίκος Μεγάλεμος καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων, Λοίζος Γιάσουμας και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Χαράλαμπος Διονυσίου.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά όσους χαιρέτισαν και μέσω των μηνυμάτων τους κατέθεσαν την αναγνωρισμένη θέση ότι οι γονείς αποτελούν ένα σημαντικό εταίρο της εκπαίδευσης που έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Παράλληλα, στέλνει το μήνυμα ότι η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους.

Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση εξελέγη η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης για την Σχολική χρονιά 2021-2022, με την πιο κάτω σύνθεση:

  • Πρόεδρος: Φρίξος Ζεμπύλας
  • Αν. Πρόεδρος: Χρήστος Ανδρέου
  • Αντιπρόεδρος: Αννίτα Ταλιώτου
  • Γραμματέας: Ρένος Κουμής
  • Ταμίας: Στέλιος Βαρδάκης
  • Β. Γραμματέας: Παναγιώτης Σταυρινού
  • Μέλη: Μάριος Παμπακάς, Παναγιώτης Αντωνίου, Ανδρέας Μιχαήλ, Αντώνης Παππούς, Σταύρος Χαραλάμπους, Κίτσα Γεωργιάδη Ζωδιάτη

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Ζεμπύλας διαβεβαίωσε ότι, όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα εργαστούν σκληρά και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέσα σε πλαίσια αγαστής συνεργασίας, με όλους τους φορείς, προς επίτευξη των στόχων της Συνομοσπονδίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network