MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο «πολεοδομικό διάταγμα» για περιοχές στην κατεχόμενη Κερύνεια και Αμμόχωστο

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο «πολεοδομικό διάταγμα» για περιοχές στην κατεχόμενη Κερύνεια και Αμμόχωστο – Τι περιλαμβάνει

Η «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα δημοσίευσε τα μεσάνυχτα ένα «ειδικό πολεοδομικό διάταγμα» που καλύπτει περιοχή από την κατεχόμενη Κερύνεια μέχρι την Καρπασία και από τη Βοκολίδα μέχρι την Αμμόχωστο, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Advertisement

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο πρόεδρος του «επιμελητηρίου πολεοδόμων», Μερτέρ Ρεφίκογλου σε δηλώσεις του είπε ότι δημοσιεύθηκε ξανά ένα «διάταγμα», το οποίο πριν από τρία χρόνια είχε οδηγηθεί ενώπιον του «ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου».

Σύμφωνα με τον Ρεφίκογλου, με το «ειδικό πολεοδομικό διάταγμα» που δημοσίευσε η «κυβέρνηση» για να δώσει πολεοδομική έγκριση σε συγκεκριμένες αναπτύξεις πάνω σε ορισμένα ακίνητα, πραγματοποιήθηκε κάτι το οποίο ήθελαν για χρόνια οι «κερδοσκοπικοί κύκλοι».

Εξάλλου σε δηλώσεις του ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου είπε αναφερόμενος στο «διάταγμα» ότι με αυτό αποφορτίζεται ο φόρτος εργασίας του «γραφείου της πολεοδομίας» και δίδεται στις «τοπικές αρχές» η αρμοδιότητα για έγκριση αλλαγής στην χρήση του ακινήτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network