MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο στον κατεχόμενο Άγιο Σέργιο

Advertisement

Sponsored by exness

Εγκαινιάσθηκε χθες το νοσοκομείο του «πανεπιστημίου» Εγγύς Ανατολής στον κατεχόμενο Άγιο Σέργιο, δυναμικότητας 100 κλινών σε ένα τριώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 15.000 τ.μ στεγασμένων χώρων.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι το νοσοκομείο, με τις πλήρως εξοπλισμένες μονάδες επειγόντων περιστατικών και εντατικής θεραπείας και χειρουργεία, θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής και θα συμβάλει σημαντικά στον τομέα του τουρισμού υγείας μαζί με το «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής στην κατεχόμενη Λευκωσία και το «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο στην Κερύνεια «Suat Günsel».

Advertisement

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, ο τ/κ επιχειρηματίας Σουάτ Γκιουνσέλ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «οργανισμού Εγγύς Ανατολή», ανέφερε ότι θα συνεχίσουν και με νέες επενδύσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στις περιοχές Τρικώμου, Αμμοχώστου και Άγιου Σέργιου.

Στο προσεχές μέλλον, πρόσθεσε, θα βάλουν το θεμέλιο λίθο για την κατασκευή αεροδρομίου, γεγονός που θα δώσει ώθηση στην πολιτική αεροπορία και την αεροπορική εκπαίδευση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network