MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο οικονομικό σκάνδαλο – Και άλλη ΣΠΕ στο μικροσκόπιο των αρχών

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο οικονομικό σκάνδαλο σε ΣΠΕ της Λεμεσού ενώπιον των αρχών – Ατασθαλίες εντόπισε ο Γενικός Ελεγκτής και πιθανά ποινικά αδικήματα – Οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας – Αρχίζουν εντός ημερών οι αστυνομικές έρευνες – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Advertisement

Την ίδια ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την κομπίνα εκατομμυρίων στην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, νέο οικονομικό σκάνδαλο από το οποίο φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα τίθεται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cyprus Times, μετά από έρευνα του Γενικού Ελεγκτή για την ΣΠΕ Τραχωνίου της Λεμεσού, διαπιστώθηκαν ατασθαλίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τις οποίες εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Ως εκ τούτου, ο Γενικός Ελεγκτής διαβίβασε το πόρισμα της έρευνας του στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος με την σειρά του έδωσε οδηγίες στην αστυνομία για διεξαγωγή ποινικής έρευνας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Cyprus Times,  εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να συσταθεί η ανακριτική ομάδα και να αρχίσει την διερεύνηση της υπόθεσης και θεωρείται θέμα χρόνου να αρχίσουν τα όργανα και για τη ΣΠΕ Τραχωνίου.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, από τις έρευνες του Γενικού Ελεγκτή προκύπτουν ατασθαλίες ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ενώ τα στοιχεία φαίνεται να «καίνε» συγκεκριμένα στελέχη της τράπεζας.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network