MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο κύμα κακοκαιρίας «χτυπά» την Κύπρο. Αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα και σφοδροί άνεμοι

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από τη ∆ευτέρα βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο το νότιο Αιγαίο κινείται ανατολικά και αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται τοπικά µε αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το απόγευµα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως µετά τα µεσάνυχτα και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της ∆ευτέρας, ηµέρας των Θεοφανείων. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, µέτριοι και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά αλλά τοπικά και στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ηµέρα των Θεοφανείων και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές, τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε ορισµένες άλλες περιοχές των ορεινών καθώς επίσης και πολύ ισχυρούς έως σφοδρούς ανέµους. Ωστόσο, ο µεγαλύτερος όγκος των βροχοπτώσεων αναµένεται από το απόγευµα της ∆ευτέρας και µετά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε ορισµένες περιοχές των ορεινών. Σταδιακά, ο καιρός αναµένεται να βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Τρίτη, για να κυµανθεί πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο σε κάποιες περιοχές, για να κυµανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal